Co mówią nasi klienci?

Poniżej znajdą Państwo opinie i komentarze pozostawione przez naszych klientów na blogu oraz w niezależnych serwisach Faceebok, trojmiasto.pl i innych. Zachęcamy do pozostawiania swoich opinii w komentarzach.

Często pytacie nas gdzie możecie zostawić opinie, podziękowanie, referencje, komentarze dotyczące działalności bloga i kancelarii AntyWindyk i udzielonej Wam pomocy. Do tej pory nie było takiego miejsca na blogu, dlatego 22 sierpnia 2015 roku powstał ten dział.

Jeżeli skorzystałeś z naszego artykułu i był on pomocny, otrzymałeś indywidualną poradę i rozwiązaliśmy Twój problem, pozbyliśmy się Twojego długu lub egzekucji komorniczej - prosimy o komentarz poniżej. Będziemy wdzięczni za każdy wpis. Nie musisz podawać imienia i nazwiska, możesz pozostawić komentarz anonimowo.

Ważne!

To NIE JEST miejsce na zostawianie pytań czy prośby o konsultacje, w tym celu należy skorzystać z działu KONTAKT. Tutaj zostawiamy jedynie opinie i komentarze dotyczące naszej działalności i udzielonej Wam bezpośredniej pomocy. Komentarze nie związane z tematem będą usuwane aby zachować przejrzystość.

Dziękuję!
Zwróciłem się o pomoc do AntyWindyk, kiedy w ciągu roku otrzymałem dwa sądowe nakazy zapłaty:
1. Debito/GetBack – 8000,- zł plus 1200,- zł (koszty).
2. Best – 18000,- zł plus 2400,- zł (koszty).
W pierwszym przypadku pierwotny wierzyciel (bank) doprowadził już do egzekucji komorniczej na podstawie BTE, a potem dług został sprzedany.
Tym bardziej więc sprawa wydawała się beznadziejną, ponieważ mógł zostać przerwany bieg przedawnienia. Dzięki pomocy AntyWindyk finał jest taki, że w obu przypadkach nakazy zapłaty zostały pozbawione mocy w całości, a obie sprawy, po przekazaniu ich do rozpatrzenia przez sąd rejonowy właściwy dla mojego miejsca zamieszkania, umorzone.
Kancelaria AntyWindyk uchroniła mnie przed egzekucją w fikcyjny wręcz sposób naliczonego przez firmy windykacyjne zadłużenia. Podziękowania składam całej kancelarii, ale przede wszystkim panu Mariuszowi, który podjął się nadzoru nad tymi sprawami. Dziękuję za świetny kontakt z jego strony, rzeczowe wyjaśnienia, informowanie mnie na bieżąco i cierpliwe, wyrozumiałe podejście, a finalnie rozstrzygnięcie na moją korzyść obu spraw.
Bez udzielonej pomocy byłbym bez szans, natomiast na pewno z egzekucjami komorniczymi.

MM / BB

22 kwietnia 2019 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Super! Polecam! Kancelarię znalazłem w sieci, kiedy zacząłem interesować się swoim długiem – zadłużenie na karcie kredytowej. W zasadzie to dzięki bankowi Citi Handlowy trafiłem na kancelarię AntyWindyk.pl. To dzięki pazerności banku pozbyłem się długu. Banki nie chcą się dogadywać ze zwykłym człowiekiem. Dlatego kiedy nie dogadałem się z bankiem, dogadałem się z AntyWindyk.pl. 🙂

Bogusław

Marzec 2019 - źródło: komentarz na stronie Trójmiasto.pl

AntyWindyk pomaga nam od kilku lat, wygrali 2, w innych fachowo doradzili, a jeszcze 1 jest w toku. Jest to światełko w tunelu dla osób borykających się z problemami finansowymi lub z napompowanymi lub nie słusznie naliczonymi opłatami. Przy okazji wspomne o takich praktykach Alior Banku( wygrana sprawa) po spłaconym kredycie hipotecznym chcieli 20tys., których nie potrafili w sądzie udokumentować. Polecam Anty Windyka

Diana

16 lutego 2019 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Z pewną dozą nieufności napisałam do firmy Antywindyk, na którą natknęłam się przypadkiem na fb. Miałam wypowiedziane kredyty. Sądowy nakaz zapłaty, więc " nóż na gardle ". Pomyślałam..., jeśli ONI mi nie pomogą, to już nikt . Postanowiłam, że spróbuje. To była słuszna decyzja! Na tą chwilę 3 sprawy wygrane wraz z uprawomocnionymi wyrokami. Raiffeisen 4.900,00 Alior 101.000,00 Plus bank 161.000,00. Ponadto muszę dodać, że kontakt z Panem prowadzącym moje sprawy był bardzo dobry, klarowny i konkretny. Zostałam jasno poinformowana o zasadach współpracy z firmą Antywindyk. Jako dowód profesjonalnego podejścia do sprawy zacytuję adnotację sędziego w uzasadnieniu wyroku z Raiffeisen o pełnomocniku-:) Cytuję: (aczkolwiek należy zauważyć, że pełnomocnik pozwanej rzetelnie i na dobrym poziomie wykonał swoje zadanie ) to chyba coś znaczy... Z całego serca polecam firmę Antywindyk. Życie lubi płatać figle i można bardzo szybko zbankrutowac , zwlaszcza gdy prowadzimy własne działalności. Warto jednak jeszcze komuś zaufać, ja jestem tego żywym przykładem. Dziękuję za wszystko...

Katarzyna

Luty 2019 - źródło: komentarz na stronie Trójmiasto.pl

Jestem pod wrażeniem szybkości i profesjonalizmu działania AntyWindyka. Moja sprawa została załatwiona w sposób najzupełniej mnie satysfakcjonujący . Polecam każdemu, kto ma problemy z windykacjami, które, w naszym kraju, są już gałęzią przemysłu , wspieraną przez e-sądy . Każdego może spotkać taka „windykacja”, jego dług może zostać sprzedany x razy-za każdym razem powiększany o z sufitu wzięte odsetki, opłaty i prowizje, dlatego dobrze że jest ktoś, kto pomaga. Szczególne podziękowania dla Pana Mariusza.

Krzysztof

8 lutego 2019 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Firma AntyWindyk , to najlepsza i najskuteczniejsza Firma Prawnicza jaką przypadkowo udało mi się spotkać w swoim życiu. W momencie bardzo dla mnie i mojego męża bardzo ciężkim, z powodu nagłej, nieprzewidzianej, ciężkiej choroby męża, w dodatku z dużymi długami zaciągniętymi w Getin Banku na działalność gospodarczą, których wówczas nie byliśmy w stanie spłacać. Zadłużenie przejął komornik i zajął mężowi niską rentę chorobą, Państwo Prawnicy z Firmy AntyWindyk zajęli się naszą sprawą, doprowadzili do zaprzestania egzekucji komorniczej, a nawet do zwrotu już wyegzekwowanej kwoty. Naszą sprawę skierowali do Sądu i co najważniejsze ją wygrali. Jesteśmy im niezmiernie wdzięczni. Ich usługi gorąco polecamy każdemu , kto ma do czynienia z komornikiem lub nakazem zapłaty z sądu. Prawnicy z Firmy AntyWindyk to profesjonalni, solidni i godni polecenia ludzie. Na pewno nie zawiodą, są bardzo rzetelni i dostępni o każdej porze dnia, a nawet wieczór. Serdecznie jeszcze raz dziękuję szczególnie Panu Krzysztofowi i Pani Martynie.

Teresa

Styczeń 2019 - źródło: komentarz na stronie Trójmiasto.pl

Na antywindyk.pl napotkałem się przez moje poszukiwania w internecie, poczytałem trochę i stwierdziłem, że robią kapitalną robotę, dlategoż zgłosiłem się do pana Piotra, kiedy dostałem sądowy nakaz zapłaty od eques debitum 2 Fundusz Inwestycyjny Zamknięty Niestandaryzowany Fundusz Sekurytyzacyjny. Kontakt z kancelarią poprostu rewelacyjny. Sprawa zakończyła się na pierwszej rozprawie wyrokiem oddalającym powództwo, nie ma żadnego długu, sprawa zakończona. Także gorąco polecam do korzystania z usług.

Błażej

Styczeń 2019 - źródło: komentarz na stronie Trójmiasto.pl

Na Firmę AntyWindyk natknęła się przypadkowo w internecie, w momencie kiedy byłam u granic wytrzymałości psychicznej. Niespodziewana, ciężka choroba męża, która spadła na nas jak grom z jasnego nieba spowodowała, że nie byliśmy w stanie spłacać długu zaciągniętego w GETIN Banku w związku z prowadzoną działalnością gospodarczą. Prosiłam o restrukturyzację , o umorzenie kredytu, jednak bank był nieugięty, wszystkiego odmawiał, naliczał jedynie coraz to większe odsetki. Po wielu monitach z banku, a następnie wielu wezwań z Firm windykacyjnych, sprawę przejął Komornik. Zajął mężowi konto w banku, rentę z ZUS itp., Przez kilka miesięcy potrącenia z renty zostały przekazywane na konto Komornika. Jestem pewna, że czuwała nad nami Opatrzność, że wówczas spotkałam właśnie Firmę AntyWindyk . Pocztą elektroniczną opisałam i przesłałam całą naszą sytuację, przesłałam potrzebne dokumenty. Otrzymałam pozytywną odpowiedź. Prawnicy z AntyWindyk zajęli się naszą sprawą. Cofnęli zajęcie komornicze, a nawet komornik zwrócił zajęte pieniądze. Skierowali sprawę do sądu i wygrali. Jesteśmy pełni podziwu dla Firmy AntyWindyk oraz niezmiernie wdzięczni za tak pozytywnie załatwioną sprawę. Wyrok już się uprawomocnił i nie musimy spłacać tego kredytu. Pan z Firmy AntyWindyk o każdej porze dnia, a nawet późnym wieczorem był do dyspozycji i odpowiadał na każde zadane pytanie oraz na bieżąco informował o przebiegu naszej sprawy. Gorąco polecam usługi Firmy AntyWindyk. Są wspaniałymi, uczciwymi, solidnymi prawnikami. Serdecznie dziękujemy wszystkim Prawnikom a szczególnie Panu Krzysztofowi i Pani Martynie.

Anonimowo

11 stycznia 2019 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Do Kancelarii Prawnej AntyWindyk zwróciłam w związku z problemami finansowymi – długami w Profi Credit. Uzyskałam fachową pomoc, sprawa w Sądzie została wygrana przez AntyWindyk. Pozbyłam się długu i odzyskałam spokój. Świetny kontakt, wszystko szczegółowo opisane i wyjaśnione, dopracowany każdy szczegół – serdecznie dziękuję Panu Mariuszowi. Pomogli nie tylko mi, również moim znajomym. Polecam z całego serca .

Krystyna

6 stycznia 2019 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

chciałam Państwu ogromnie podziękować, moje czynności jakie dokonałam kierowana Waszymi wskazówkami , doprowadziły do tego, że Sąd odwołał rozprawę , a firma windykacyjna wycofała swój pozew. Jesteście niesamowici. Z czystym sumieniem Was polecam. Profesjonalna pomoc.

Anna

2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Witam ,moja sprawa należała do gatunku beznadziejnych z których niema wyjścia ,aż do chwili kiedy w moje ręce wpadł tygodnik Angora w którym był opisany wywiad z panami z Antywindyka ,szukałem opinii na internecie ,niestety nie znalazłem mimo wszystko zdecydowałem się zaryzykować i zaufać ,trochę to trwało ale okazało się strzałem w dziesiątkę decyzją sądu sprawa zamknięta długu nie ma ,dla niezdecydowanych warto zaufać i spróbować zmienić życie na lepsze i pozbyć się długów ,jeszcze raz bardzo dziękuje i pozdrawiam.

Piotr Z.

15 listopada 2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Z nieba Panowie spadliście, takich ludzi jak Wy jest mało na świecie, można powiedzieć że prawie ich nie ma.
Ludzie powinni brać z Was przykład, iść Waszym śladem i tak jak Wy walczyć z tymi oszustami i naciągaczami, stawić im czoła i przestać się bać.
Jestem w dość nieciekawej sytuacji, mam nadzieję że mi pomogą, chociaż już troszkę mi podpowiedzieli i skierowali co robić.
Naprawdę wielki podziw i szacunek dla tych panów.
Pozdrawiam serdecznie i życzę dalszych sukcesów w walce z nieuczciwością.

Łukasz

2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Zwróciłam się o pomoc do AntyWindyk w sprawie moich długów ,i otrzymałam rzetelną ,nienaciąganą poradę. Samo przejrzenie dokumentów ,które w/w wysłałam skanem musiało być wyzwaniem. Jak próbowałam się zwrócić do bezpłatnej pomocy adwokackiej ,zostałam oddalona ,aż do poukładania dokumentów (jak miałam to zrobić ,gdzie zazwyczaj nawet nie jestem pewna ,które z których się wywodzą) Ważne jest to ,że od razu dostałam jasną odpowiedź ,że nic z tego nie będzie ,bo sprawa przedawniona , a druga nie do odkręcenia.

Danuta Ossolińska

2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Wiele razy zadawałem pytania,na które otrzymywałem odpowiedzi,dzięki Panom nie podpisałem pochopnie ugody z firmą windykacyjną.
Dzięki waszemu poświęceniu Nie wybrałem drogi ucieczki Po peniając samobójstwo.
Szkoda że wcześniej nie miałem informacji o tej stronie.
Wpadłem w spiralę długów które się ciągną,nękają mnie telefony,część spłacam .
A dzięki waszej pomocy zostaną mi środki do życia.Polecam i polecać będę

Piotr Jachimowicz

2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Sześciu adwokatów, w tym z Inowrocławia, Bydgoszczy, Włocławka i z Poznania prowadziło moją sprawę bezskutecznie. Dopiero Panowie z Antywindyka zobaczyli w niej to co było ukryte przed oczami palestry. Dziś mogę spokojnie powiedzieć, że Wasza dociekliwość doprowadziła do udowodnienia przed Sądem jak bardzo jesteśmy oszukiwani przez tzw. syndyków. Panowie dziękuję.

Wojciech Giczkowski

3 listopada 2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Powiedzieć, że odmieniają życie to za mało... pozwalają je odzyskać i przywracają wiarę w to, że można normalnie żyć. Niestety życie nie zawsze toczy się tak jakbyśmy tego chcieli i czasem popełniamy błędy. Zgodziłam się być współkredytobiorcą dwóch dużych kredytów dla syna, które jak się później okazało przepadły a syn popadał w coraz większe długi- okazał się uzależniony od hazardu. prawie ćwierć miliona długów, które pomogłam mu wziąć spadły także na mnie gdy on nie był już w stanie sobie radzić a jego uzależnienie wzięło nad nim górę. Wtedy natrafiliśmy na antywindyka- pomyśleliśmy- pewnie nic to nie da ale przynajmniej zyskamy czas i zaplanujemy co dalej. Bardzo się myliliśmy- udało się i jeden z kredytów został załatwione w ramach sprawy sądowej. To prawdziwy cud. W firmie pracują specjaliści, którzy wiedzą co robią- dali nadzieję, że będzie można żyć dalej a nie wegetować i do końca życia spłacać długi. Nieco brakowało, że nie było kontaktu telefonicznego w trakcie prowadzenia sprawy i czasem samemu trzeba było spytać o aktualny stan sprawy ale rezultat i czas odpowiedzi na maile to w pełni rekompensuje. Polecam każdemu kto waha się czy może się udać- może!

Jolanta

Listopad 2018 - źródło: komentarz na stronie Trójmiasto.pl

Witam serdecznie
Pisałem o pozytywnej współpracy z Antywindykiem , która obecnie trwa już prawie ponad rok
Nadal nasza współpraca układa się bardzo dobrze. Rok temu nasza sytuacja była beznadziejna dzięki molestowaniu mnie i mojej żony przez komorników i hieny bankowe.Ale zawsze są dwa wyjścia , albo się uda ,albo nie, no i się udało. Pomimo takiej niesprawiedliwości jaka obecnie w Polsce panuje.
Tak jak Antywindyk zauważył każdy może zostać dłużnikiem nie wiadomo co los człowiekowi przyniesie.
Wczoraj nadeszła kolejna dobra wiadomość w postaci “pięknie” wyglądającego wyroku ku naszemu zadowoleniu, co dowodzi że w sprawach beznadziejnych jednak można wygrać.
Chcemy z żoną jeszcze raz bardzo podziękować całemu zespołowi Antywindyka za tak pomyślne
wiadomości.Profesjonalna robota szczere uznanie za prowadzenie pomocy ludziom poszkodowanym przez ten system naszej władzy.Ludziom pozostawionym bez pomocy.
Oby tych kłopotów było jak najmniej , ale jeśli się już pojawiły to trzeba z nimi walczyć do końca.
Jeszcze raz dziękujemy z całego serca za pomoc i serdecznie pozdrawiamy!!!!!
Jak się mówi dobrego towaru się nie trzeba reklamować, można go tylko polecać innym.

Kazimierz Sobczak

4 października 2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

jest dla mnie absolutnym szokiem spotkać tak profesjonalną organizację , nie dość że tam gdzie mogli to pomogli , a tam gdzie nie mogli dali z siebie wszystko , to poprostu pracują jak szwajcarski zegarek dostępny niemalże 24h na dobę . Wielkie Dzięki 🙂

Wojtek

Październik 2018 - źródło: komentarz na stronie Trójmiasto.pl

W imieniu moich rodziców pragnę Panom z AntyWindyk.pl podziękować z całego serca za poprowadzenie i wygranie dwóch spraw ( Hoist oraz Open Finance ),z którymi bez Panów pomocy rodzice sami absolutnie by sobie nie poradzili! Jest w nas przeogromna wdzięczność za to źe jesteście Panowie!! i że dzięki Wam możemy na powrót zacząć normalnie funkcjonować <3

Beata Dobrowolska

2 października 2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Przepraszam że tak napiszę.
Ludzie Ludziska antywindyk to nie naciągacze,ludzie kturzy naprawdę pomagają.W miarę możliwości szybko odpowiadają na zadane pytania,doradzą co zrobić.Potrafią nawet odpowiedzieć na maile o 22;00

Piotr Jachimowicz

2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Państwa reakcja na działalność i praktyki dawnego BGŻ odniosła skutek. Jesteśmy z mężem ofiarami tego banku a raczej działalności prawników działających w ich imieniu.Na dzień dzisiejszy ów prawnicy działając w imieniu banku wystąpili z propozycją restrukturyzacji długu. Chwała Państwu za to ponieważ czytając Państwa wpis na blogu dopatrzyłam się szeregu nieścisłości w postępowaniu z nami, poczekam na bieg wydarzeń.

Izabela

2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Ci Panowie zapracowali sobie na niebo

Janusz

2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Polecam w 100%, miałem wątpliwości, ale zaryzykowałem i udało śie dzięki pomocy Pana Wojciecha i Pana Piotra stwierdzam że warto było, mam już komornika za sobą i nigdy więcej żadnych kredytów,
Jeszcze raz Polecam Bardzo !!! Pozdrawiam K.K.

K.K.

2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Panowie , jesteście GENIALNI ! Na każde moje pytanie -szybka reakcja z Waszej strony i szczegółowa odpowiedź !Bardzo duża wiedza ! Pełen profesjonalizm ! Na wiele spraw otworzyły mi się oczy ! Baaaaardzoo WIELKIE DZIĘKUJE 🙂 W 100 % Panowie Godni Polecenia !

A.W.

2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Cóz mogę powiedzieć 3 rozprawy dwie nadal sie toczą jedna wygrana( zakończona wyrokiem prawomocnym w 2 instancji ) i to ta na którą były najmniejsze szanse 🙂 pozostałe dwie nadal walczymy liczę na pozytywne zakończenie . Bardzo profesjonalne podejście pełne zaangażowanie ….ciągły kontakt oraz pełne wsparcie nie tylko jeżeli chodzi o sprawy bankowe i prawne Najlepsza decyzja jaką podjełem w życiu. W 100% polecam

Krystian

20 września 2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Bardzo dziękuję za pomoc! Panowie z AntyWindyk zajęli się moją sprawą bardzo profesjonalnie i wygrali z Credit Agricole. Polecam usługi AntyWindyk warto, jeżeli znowu będę miała problem na pewno skorzystam z usług. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Stargard.

L.L.

25 lipca 2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

WItam, rozpoczynam współpracę z Panami:) Jak na razie pierwszy kontakt wszystko wzorow a potem mam nadzieje juz tylko lepiej 🙂 Jest nadzieja bo Krukom Ravenom i innym dziadostwom nie mam zamiaru dac nawet złotówki…Oby sie udało:)

Mikwweekend Iphone

19 lipca 2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Panie Piotrze oficjalnie pragne podziekować za to co zrobiliście,odeslaliście firmę Open Finance z kwitkiem,a ja dzieki wam zaoszczedzilem kilkanascie tysięcy zlotych. Jeszcze raz serdecznie Wam dziekuje. Z mojej strony mogę obiecać iż wszystkich których znam z takimi problemami bede wysylal do was bo potraficie ludziom dac nadzieję na lepsze jutro:)

Sebastian Jastrzębski

2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Nie ma takich słów wdzięczności, jakimi mógłbym podziekować Panom za pomoc w walce z Profi Credit. Tak mistrzowsko utrzeć w Sądzie nosa jednej z najwiekszych, złodziejskich firm, trzeba być naprawdę profesjonalistami. Będąc w spirali zadłuzenia, człowiek nie mysli juz racjonalnie. Dzięki Wam, Waszym artykułom, staję sie coraz bardziej uswiadomiony, odważniejszy i gotowy do walki. Dziękuję, że jesteście.

Tomasz Zakrzewski

2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Z przymrożeniem oka czytam zawsze opinie internautów ale po zakończonej współpracy z AntyWindyk mogę osobiście napisać bardzo dobrą opinie. Rekomenduje usługi kancelarii . Otrzymałam od nich pomoc i wsparcie gdy znalazłam się w trudnej sytuacji. W mojej ocenie bez wyjścia. Od razu zajęli się moją sprawą profesjonalnie. Reprezentowali mnie w sprawie, dzięki czemu zapadł wyrok korzystny dla mnie a bankowi pokazali przysłowiową figę z makiem. Jeszcze raz dziękuję.

Wygrana

21 czerwca 2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Kontakt do firmy AntyWindyk uzyskałem całkiem przypadkowo od mojej znajomej. Miałem wiele kłopotów z firmą windykacyjną a właściwie to już z komornikiem, który bardzo skutecznie zajął mi pobory. Na początku nie wiązałem muszę przyznać za dużych nadziei na pozytywne załatwienie sprawy. Tym bardziej, że sprawa była już u komornika a ten robił swoje. Pomimo, że wszystko odbywało się drogą korespondencyjną i elektroniczną finał sprawy zrobił wrażenie nie tylko na mnie ale i na moich znajomych. Nie dość, że postępowanie komornicze zostało umorzone to dzięki działaniom prawników z AntyWindyka firma windykacyjna wycofała się z całej sprawy a ja uratowałem prawie sto tysięcy złotych!! I to wszystko bez wychodzenia z domu. Pełen profesjonalizm. Brawo. Polecam.

Łukawski Robert

17 czerwca 2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Firma AntyWindyk wygrała walkę w mojej sprawie z Bankiem PKO BP ,kredyt był w CHF i był to kolosalny dla mnie dług,ale udało się !!!!! Panowie jesteście cudowni i życzę każdemu kto ma problemy z Bankami,długami itp aby do Was trafił !!!!! Jeszcze raz Dziękuję ……

Magda

14 czerwca 2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Mam wiele spraw, które prowadzą mi panowie i panie z kancelarii. Wielkie podziękowania za pomoc i otuchę. Trzymajcie tak dalej. Świdnica

Krzysztof Kowalski

13 czerwca 2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Chciałam podzielić się dobrą wiadomością i podziękować.
Sąd Rejonowy oddalił powództwo firmy windykacyjnej. Sprawa dotyczyła chwilówki wziętej przez Internet. Dzięki AW założyłam konto w e-sądzie i przechwyciłam nakaz zapłaty w e-sądzie (wysłany na nieaktualny już adres). Złożyłam sprzeciw. Sprawa trafiła do Sądu Rejonowego. Na wezwanie do uzupełnienia dokumentów powód nie złożył żadnego z długiej listy dowodów wymienionych w pozwie (wniosek, umowa pożyczki, dowód wypłaty itp.). Załączyli jedynie pełnomocnictwo, KRS-y i umowy cesji. Złożyłam uzupełnienie sprzeciwu /na wezwanie sądu/ po tym jak otrzymałam uzupełniony pozew z tymi dokumentami j.w. Byłam też na rozprawie. Powód nie pojawił się na rozprawie. Powództwo oddalono jako nieudowodnione. To wszystko dzięki Wam, Waszemu portalowi i działalności. Bez Was nie wiedziałabym jak walczyć.
Warto się bić o swoje.
Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję.

MM

13 czerwca 2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

moją sprawę na razie zaczęli ale jedno co mogę pochwalić to na pewno szybko odpowiadają na każde zapytanie i fakt nie podejmują się spraw które nie mają szans

kaśka

6 czerwca 2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Jestem bardzo zadowolona z usług firmy AntyWindyk. Znalazłam przypadkiem blog, z któego wyciągnęłam wiele potrzebnych informacji. Miałam nieprzyjemną sytuację w związku z zaplatą z tytułu weksla. Chwilówka, od której pożyczyłam 300 zł żądała ode mnie kwoty 2500 zł za spóźnienie ze spłatą. Panowie podjęli się obrony i sprawa została wygrana a ja uwolniona od problemy. Polecam wszystkim za rzetelność, fachowość.

Izabela

19 kwietnia 2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Jestem bardzo zadowolony z usług firmy AntyWindyk. Rewelacyjna pomoc szybko i skutecznie. Opinie są w 100% potwierdzeniem tego że znają się na rzeczy. Wszystkim polecam.

Andrzej

16 kwietnia 2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Wszystko to co pozytywne możemy przeczytać na portalach o Antywindyk to 100% prawdy. Polecam osobom, które mają problemy finansowe, z którymi sobie nie radzą a wierzyciele zwyczajnie nie pomagaja. Pomogli mi bardzo i jestem im bardzo wdzięczna!!! Będe polecać wszystkim zanjomym, którzy będa zmagac się z dolegliwościami finansowymi.

k.

13 kwietnia 2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Niezwykła skuteczność działań pozwoliła mi normalnie żyć. Likwidacja długu i wygrana w Sądzie to wielki sukces osiągnięty dzięki nim, ale zawdzięczam Panom znacznie więcej. Od momentu kiedy zajęli się moimi sprawami powróciłam do życia i zrozumiałam, że moje kłopoty mogą być przejściowe. Do tej pory czułam się zaszczuta przez Banki i Komorników, którzy mnie tylko straszyli. Panowie pomogli mi zrozumieć, że moje kłopoty to nie koniec świata tylko sprawy do załatwienia, które z ich pomocą się “załatwiają”. Polecam w 200%!!!

Małgorzata

2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

23.03.2018…Przypadków podobno nie ma na świecie – dowiedziałam się o działalności kancelarii Antywindyk w trudnym dla mnie momencie – niespłacony do końca kredyt w banku. Miałam wrażenie, że z ubezpieczeniem jego było coś nie tak. Popadłam w kłopoty, kiedy firma ubezpieczająca odmówiła spłaty rat. Zmieniałam wtedy i utraciłam pracę. Bałam się bardzo, mam małe dziecko. Trudno mi było zaufać, jednak bardzo mi pomogli. Pierwszy wyrok był korzystny, jednak firma windykacyjna złożyła apelację. Drugi proces też został wygrany. Zawsze jest to stres, bo czekanie nie jest łatwe, jednak warto oddać tak istotne kwestie ludziom, którzy wiedzą co robią i co ważne – są po naszej stronie. Dziękuję założycielom i pomysłodawcom. Dziękuję Panu Mariuszowi. Dziękuję wszystkim osobom współpracującym i przyczyniającym się do tego, ze kancelaria działa. Dziękuję.

Agnieszka

23 marca 2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Kiedy dowiedziałam się o nakazach zapłaty nie wiedziałam co zrobić,Antywindyk przyszedł mi z pomocą.
Na początek zadali wiele pytań żeby zrozumieć sytuację,po wnikliwej analizie otrzymałam pomoc i poradę za co bardzo dziękuję.

Polecam każdemu kto chce walczyć z windykacją i e-sądem itd.
Antywindyk bardzo Wam dziękuję 🙂

Monika K

13 lutego 2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Dzień dobry. Dużo dobrego już tu napisano, również pragnę podzielić się swoimi wrażeniami.
Moja współpraca z Antywindykiem trwa już drugi rok. Pragnę bardzo podziękować za wszystko, co już zrobione i za to, co jest w trakcie załatwiania. Moja rodzina przeżyła 5 lat strasznego horroru, baliśmy się nawet wracać do domu, atmosfera psychiczna zrobiła się nie do zniesienia, Próbowaliśmy rozwiązać problemy za pomocą kancelarii prawnych i na próżno, tylko płaciliśmy za porady, które nic nie wnosiły, nadal było źle. Cała rodzina ciężko pracowała, długi spłacono ale nadal byliśmy dłużnikami (naliczano odsetki na odsetki i odsetki na odsetki karne). Sprawa była bardzo skomplikowana. Szukając porad na blogach, znalazłam informację o firmie Antywindyk. Opisałam swoją sytuację wieczorem, rano dostałam odpowiedź i poszło ku dobremu od razu! Moim opiekunem jest Pan Krzysztof, wspaniały człowiek: mądry, inteligentny, profesjonalista, zna się na swojej pracy jak mało kto, dyspozycyjny o każdej porze, wysokiej kultury człowiek! Błyskawicznie profesjonalnie reaguje na każdą wiadomość, służy pomocą, doradza jak postąpić. Kontakt z nim to sama przyjemność! Szczere, serdeczne podziękowania, Panie Krzysztofie! Jedna sprawa już wygrana! Kilka w toku. Jeszcze trochę to potrwa ale odzyskałam wiarę w sprawiedliwość dzięki tak wspaniałym ludziom!!! Jeszce raz z całego serca dziękuję całemu personelowi Kancelarii Antywindyk!!!
Pozdrawiam
Elena Z.

Kobieta Pracująca

9 lutego 2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Chciałem podziękować całej Kancelarii a w szczególności Panu Krzysztofowi za pełna profesjonalizmu pomoc. Okazuje się ,że niemożliwe staje się możliwe. Dzięki Wam śpię spokojnie. Jeszcze raz serdecznie dziękuję . !

Łukasz M.

5 lutego 2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Bardzo dziękujemy za udzieloną pomoc.Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za profesjonalizm oraz za zaangażowanie w sprawie.Cieszymy się ze sa tak wspaniali ludzie którzy odwazyli się zajmować sprawami które w niektórych instytucjach z góry spisane są na przegranej.Życzymy dużo zdrowia i sukcesów .Polecam państwa wszystkim którzy są załamani swoją sytuacja i nie mają nadzieji na lepsze jutro.Otorz da się wygrać a Państwo dają na to szansę.

Kasia

2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Współpracuję z tymi niesamowitymi ludźmi od jakiegoś czasu i choć pierwsza sprawa nie potoczyła się tak jak to sobie wymarzylam to z całego serca polecam Antywindyk. Rzetelność. Kontakt praktycznie przez całą dobę (nie wiem jak to robią )😊. Żadne pytanie nie pozostaje bez odpowiedzi a wszelakie kwestie są od razu wyjaśnione. Panowie nie wyciągają pieniędzy na sprawy które skazane są na niepowodzenie i to ich zdecydowanie wyróżnia- uczciwe podejście. Jakkolwiek będzie w moim przypadku to i tak jestem wdzięczna za nadzieję, czas na złapanie oddechu i za to że są.

Iwona Królikowska

13 stycznia 2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Witam. Ja tak naprawdę chciałbym podziękować całej kancelarii oraz Mecenasom, którzy mnie reprezentowali przed sądem.Chodziłem do kilku kancelarii w moim mieście i za samo wejście każdy chciał pieniądze, za każde pismo pieniądze a od jednego Pana nawet słowa otuchy” i tak Pan nie ma szans”. No i zaczęło się szukanie w internecie tak też znalazłem Antywindyka, napisałem ale i tak w głowie miałem myśli że nie mam przecież szans.. Ale po wymianie kilku maili nabrałem pewności że jest jakaś nadzieja na wyjście z kłopotów. Tak też się stało po rocznej współpracy z Antywindykiem, wygrali sprawę. To uczucie wygranej sprawy i uczucie wolności którego nie da się opisać słowami. Dziękuję za tak wielkie zaangażowanie i za wiedzę którą tak niewiele osób posiada(nawet tych którzy wydawałoby się że powinni posiadać). Mam nadzieję że będzie jeszcze okazja żeby wam podziękować:)

Kamil B.

11 stycznia 2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

dziękuje za pozytywne załatwienie, sprawy długu, sam byłbym bez szans, dzięki Antywindyk wygrałem z padlinożernym ptaszyskiem . Z czystym sercem polecam państwa usługi każdemu mającemu podobne problemy

Sławomir Forysiak

2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Wielkie podziękowania za sprawę z Credit Agricole 🙂 czyli byłym lukas bank… miło jest kiedy takie instytucje oddają w zębach to co bezprawnie zabrali.

Teresa

2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Bardzo dziękuję Państwu za rzetelność i profesjonalizm. Rozjaśnili mi Państwo w głowie, wiem na czym stoję i co dalej mam robić. Czasami ludzie popadają w długi i myślą, że to koniec, a tak przecież nie jest. Zawsze jest jakieś wyjście, a jak nie wiesz jakie to napisz do kontakt@antywindyk.pl.

Iwona

2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Profesjonaliści, którzy precyzyjnie udzielają porad i wskazują jak w praktyce wygląda kwestia rozwiązywania problemów z bankami i BTE. Pionierzy jeśli chodzi o działalność na rzecz jednostki w konfrontacji z prawem bankowym i samymi bankami dotychczas bezwzględnie egzekwującymi swoje prawa nie bacząc na sytuację klienta. Przypominają,że dłużnik to nie przestępca, o czym zdaje się rzadko kto chce pamięć.

kk

2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Serdecznie dziękuję Panom za udzielone wsparcie. Uparcie poszukiwałam rozwiązań moich problemów finansowych i dopiero tutaj znalazłam motywację do działania. Życzę samych sukcesów w pracy i satysfakcji. Pozdrawiam Dorota

Dorota

2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Panowie pragnę Wam pogratulować pomysłu,skuteczności,wiedzy
Bo tam gdzie już nie ma nadzieji Wy ją przywracacie !!
Dziękuje za Wszystko co do tej pory dla mnie zrobiliście,
sprawa która z początku wydawała się beznadziejna dla Was była wyzwaniem
i wygraliście przywracając mnie oraz mojej rodzinie spokój.
Każdemu mogę polecić Wasze usługi ze 100% pewnością że jeśli sprawa jest w Państwa zasięgu to pomożecie
Jeszcze raz bardzo dziękuje.:)
Z Wyrazami uznania i szacunku.
Artur K.

Artur Kuba

2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Popadłam w długi po śmierci mojego partnera życiowego dla którego wzięłam kredyt aby dokończyć remont domu w 2012 roku. Byłam załamana trzykrotnie, śmierć partnera–nagle a zaznaczam że był młody, 36 lat, to że cała praca i dom nie należała w części do mnie bo się nie dziedziczy, a trzecia rzecz kredyt gdzie bank nie chciał słyszeć o żadnej ugodzie. Do tego miałam swoje sprawy i małe kredyty. LAWINA RUSZYŁA i tak dalej i tak dalej. W lutym kończę komornika. I co niespodzianka — list—sąd — jakieś zaległości i długi. Zaraz zaraz ale ja to właśnie płaciłam ten sam bank który jak sie okazało sprzedał dług w 2013 roku firmie windykacyjnej, wtedy powiedziałam dość poczułam sie tak oszukana tak wykorzystana ale powiedziałam nie dam się. Przypadkiem natrafiłam na Państwa blog. Czytam, czytam, czytam a na policzkach wypieki i setki pytań w głowie….czy mi mogą pomóc, czy jest dla mnie jakaś nadzieja. Długo bym mogła pisać ale nie taki diabeł straszny jak go malują jak się ma takich cudownych aniołów- AntyWindyk. Czy się bałam zaufać? Oczywiście że się bałam, że znowu w coś się zaplątam. Perfekcja i Profesjonalizm. DZIĘKUJĘ TO ZA MAŁO

Joanna Urbańczyk

2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Witam Wszystkich. Moja przygoda z Antywindykiem zaczęła się dwa lata temu i trwa nadal.Z czystym sumieniem mogę polecić te Firmę jaką godną zaufania. Panowie są w pełni profesjonalni. Nie podejmują się spraw które są skazane na porażkę. Mam nadzieję, że moje sprawy również zakończą się sukcesem, ale dzięki Antywindykowi odzyskałam spokój wewnętrzny i optymistycznie patrze w przyszłość. Panowie jesteście Wielcy. Pozdrawiam wszystkich i bardzo dziękuje za udzielaną pomoc.

Barbara Stylska

4 stycznia 2018 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Witam, Na stronę Kancelarii trafiłem przez przypadek i w ostatniej chwili, jak szukałem pomocy/porady w mojej sytuacji. Napisałem mail i odpowiedź była natychmiastowa. Wzięli moją sprawę i usłyszałem tylko: Proszę pilnować korespondencji z Sądu oraz zająć się własnym życiem. Tak też było. Momentami to już nie pamiętałem o tej sprawie, a przypominały mi tylko maile z Kancelarii. Zajęli się moją sprawą wzorowo od początku do końca. Kontakt wręcz idealny. Odpowiadali na każde pytanie, niepewność. Bardzo ważne, aby z nimi sprawnie współpracować, nie opóźniać odpowiedzi na listy z dokumentami czy maile. Wygrali dla mnie sprawę o prawie 20 000tys!! Ja bym się sam poddał, a dzięki nim życie zaczęło znów być kolorowe!! Polecam z czystym sercem Kancelarię. Gdyby wszystkie firmy, czy urzędy współpracowały z takim zaangażowaniem życie byłoby lepsze.

Michał

Sierpień 2017 - źródło: komentarz na stronie Trójmiasto.pl

Witam Chciałbym umieścić jeszcze jedną tym razem krótszą opinię na temat kancelarii antywindyk Ponieważ poprzednia okazała się dla administratorów zbyt obszerna.A więc tak-dzięki pomocy kancelarii antywindyk i wspaniałych ludzi którzy tam pracują wygraliśmy sprawę z firmą bonus wierzytelności na kwotę 140000 PLN , wyrok uprawomocnił się w dniu 23-08-2018.Sąd oddalił w całości wszystkie roszczenia a firma BONUS nie złożyła nawet apelacji bo prostu w sentencji wyroku sąd ich zrównał z ziemią.JESZCZE RAZ NAPRAWDĘ MOGĘ POLECIĆ WSZYSTKIM antywindyk ONI WIEDZĄ CO ROBIĄ!!!!!!

Robert

Lipiec 2017 - źródło: komentarz na stronie Trójmiasto.pl

Bardzo gorąco polecam. wygrałem dzięki Panom sprawę z bankiem.Naprawdę wiedzą co robią, wszystko wytłumaczą. Ważne, że gdy nie widzą sensu walczyć to od razu to mówią, nie podejmując się sprawy i nie naciągając na zbędne koszty. Gorąco polecam.

Paweł

21 maja 2017 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Dzieki Wam uwierzylam w niemozliwe. Okazaliscie mi pomoc i na ta chwile moje problemy sie skonczyly. Absolutny profesjonalizm. Skutecznosc na poziomie 100%. Polecam AntyWindyk, przede wszystkim w sprawach, ktore z pozoru wydaja sie beznadziejne. Ludzie pracujacy w AntyWindyk doskonale wiedza jak sobie z nimi poradzic.

Ania

9 maja 2017 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Ludzie godni zaufania,z całego serca polecam,współpraca na najwyższym poziomie,super kontakt i dobrzy ludzie.pozdrawiamy i dziękujemy.

Kasia

22 kwietnia 2017 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Pełen profesjonalizm. 100% skuteczność. Ludzkie podejście. Tak w skrócie mogę opisać moją styczność z Antywindyk. Mogę zacząć od nowa patrząc w przyszłość z uśmiechem na twarzy. Pozdrawiam i dziękuję

G

5 kwietnia 2017 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Serdecznie dziękuje za okazaną pomoc. Dzięki Wam zrozumiałam, że nie wszystko jest stracone a o swoje trzeba walczyć. Podtrzymywaliście mnie na duchu. Wasza wiedza i profesjonalizm decyduje o wygranej sprawie. Polecam Antywindyk im należy powierzać swoje sprawy a kłopoty znikną. Jeszcze raz dziękuję.

Ewa

30 marca 2017 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Uratowali mnie. Serio. Byłam zdesperowana. Dali nadzieję, a co najważniejsze są skuteczni! Właśnie zniknął jeden z moich długów. Szczerze polecam, bo to profesjonaliści. Konkretni, skuteczni, ale ludzcy. ANTYWINDYK – jeszcze raz dziękuję!!

Katarzyna Saganowska

1 marca 2017 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Jestem im bardzo wdzięczna za udzieloną pomoc i rozwiązanie sprawy. Bardzo dobry kontakt , życzliwi ludzie . Polecam wszystkim aby w razie problemów kontaktowali się z AntyWindyk. Pełen profesjonalizm .

Alicja Gajzler

15 lutego 2017 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Święta to czas refleksji nad swoim życiem .
A ja zastanawiam się gdzie było by moje życie ,gdybym nie spotkała pana Piotra i Wojtka .Poznałam ich prawie rok temu ,szukałam pomocy wszędzie ,i nigdzie jej nie otrzymałam ,dopiero oni dali sygnał że może być lepiej .
I wiecie co , naprawdę jest lepiej ,o niebo lepiej .
Wiec jeżeli jesteś drogi czytelniku ,na tej stronie ,i szukasz pomocy ,a masz problemy ponad swoje możliwości, to zaufaj mi że będziesz we właściwych rękach .
Mogę powiedzieć z czystym sumieniem ,że nie zawiodą cie ,nie opuszczą i nie oszukają .Jeszcze rok temu nie było tyle komentarzy ,więc szukałam w ciemno ,i jakiś dobry anioł struż ,podpowiedział mi że to nie mogą być zli ludzie ,i nie zawiódł mnie , moje sprawy wcale nie są inne czy bardziej zawiłe od wszystkich , ale dla nas zwykłych ludzi nie do pokonania ,przeraża nas wizyta windykatora , telefon z banku .Poprowadzą cię przez wszystkie etapy sprawy profesjonalnie .
Naprawdę nie wierzyłam że , istnieją tacy ludzie ,i muszę to przyznać , że się myliłam .Codziennie dziękuje Bogu ,że mam to szczęście z nimi współpracować .

Barbara Sobczak

25 grudnia 2016 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Dzień dobry

chciałam się pochwalić, że dzięki darmowym radom i informacji, że
jednak warto próbować wygrałam w Sądzie Okręgowym z Vivusem. Sąd oddalił
powództwo w całości. Przywrócili mi wiarę, że jest szansa i że warto próbować.

Karolina

17 grudnia 2016 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Witam, z czystym sumieniem mogę polecić współpracę z AntyWindyk. Pełen profesjonalizm oraz ciągły bezproblemowy kontakt z klientem o każdej porze. Czasami zastanawiam się, czy Panowie mają czas spać? 😉 Ekspresowe efekty współpracy to chyba to, czego oczekuje każda osoba współpracująca z AntyWindyk’iem. Kancelarie w pobliskiej mojej miejscowości nie dawały szans na odkręcenie spraw taty, a tutaj bardzo szybko zostałam poinformowana od A do Z jaki mają plan działania. Co najważniejsze skuteczny! Wiadomo nikt nie da 100% wygranej, ale jednak dali mi wysoki procent (ok. 90%) na wygraną. Długo zajęło mi podjęcia decyzji – obawy, czy to nie jest krętactwo, jak to w sieci niestety bywa- nie chciałam wtopić jeszcze bardziej taty. Pełen podziw, że p. Krzysztof miał dla mnie tyle cierpliwości, aby dokładnie tłumaczyć jak to wszystko ma wyglądać. Moje ciągłe wątpliwości trwały pół roku, nie naciskano na mnie – to ja sama dobrowolnie w końcu się odważyłam- i chyba lepszej decyzji nie dało się podjąć 🙂
Pozdrawiam bardzo i dziękuję! 🙂

anka

13 grudnia 2016 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Nie dziwię się że mają tak wielu klientów, rzadko spotyka się kogos kto ma tak ogromną wiedze, jest pełen zaangażowania i rozumie że w życiu różnie bywa.

Sylwia

1 grudnia 2016 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

No i oczywiście polecę każdemu Wasza kancelarie, aczkolwiek Państwo pewnie na brak klientów nie narzekają:)

Monis

21 listopada 2016 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Witam, miałam dług w ITI Neovision na kilka tysięcy, sprawa trafiła do Kruka a później do ravena, był nawet nakaz zapłaty z esadu. Moja sprawę wycenili na 30% szans na wygraną i 600zl. Zapłaciłam ale bez przekonania o wygranej. Od tej pory miałam SWIETY SPOKOJ! Zero listów, telefonów, dosłownie NIC! Moja psychika trochę odpoczela ale powoli zaczęłam odkładać na spłatę długu “bo co to jest 30% szans na wygrana”. Pół roku nic się nie działo, ale Panowie wiedzą co robią. Nie wiem jak to zrobili ale powództwo zostało oddalone w całości!!!! To po prostu coś wspaniałego! Panowie, dajecie ludziom wiele dobrego!!!!!! Nie wiem jak to robicie ale to niesamowite:O Naprawdę z całego serca dziękuję

Monis

21 listopada 2016 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

“Nic nie powstrzyma człowieka z właściwym nastawieniem przed osiągnięciem
jego celu i nic na świecie nie pomoże człowiekowi ze złym nastawieniem.”- tak kiedyś stwierdził bardzo mądry człowiek 😉
Panowie mają odpowiednie nastawienie, ogromną wiedzę i siłę motywacji. Jestem niezmiernie wdzięczna, że pozbawiliście mnie tylu stresów. Ile to niesie za sobą pozytywnych skutków, tego nikt nie jest w stanie sobie wyobrazić… Lekarstwo dla duszy 🙂
Pełen profesjonalizm, kontakt 24h na dobę, wszystko dopięte na ostatni guzik 😀
Kompetencja, determinacja, zaangażowanie, rzetelność.

Z czystym sercem będę każdemu polecać.
Wielkie podziękowania dla Was 🙂

Izabela Snochowska

17 listopada 2016 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Łzy radości.
Moja sytuacja związana z zadłużenie była bardzo zła ,kiedy trafiłam przypadkiem na Kancelarię Antywindyka serce mi podpowiedziało, żeby do nich zwrócić się o poradę w mojej sprawie.
Po rozpoczęciu kontaktu z Antywindykiem i wysłaniu im dokumentacji w związku z moim problemem tak to się zaczęło.
Informacje i porady na temat mojej sprawy oraz pełne zaufanie do Antywindyka przeszły moje oczekiwania.Wstąpiła we mnie nadzieja ,że wyjdę z kłopotów, a myślałam ,że sytuacja jest beznadziejna.Spokój i profesjonalizm z jakim była prowadzona moja sprawa dodały mi otuchy ,nie było mowy o zakończeniu sprawy pomyślnie na 100%, ale się udało “Łzy radości” Sprawa zakończyła się pełnym sukcesem i spokój, normalne życie powróciło do mojego domu.
Jestem niezmiernie wdzięczna Kan. Antywindyk jak sobie z moją sprawą poradzili nie zapomnę tego nigdy, Zawsze i wszędzie będę polecała ją wszystkim potrzebującym ich porad.
Są w stanie poprowadzić każdą beznadziejną sprawę z pozytywnym dla poszkodowanych rezultatem.
Jeszcze raz serdecznie dziękuję Antywindykowi i kancelariom z nimi współpracującymi za wszelką pomoc

Bogumiła

7 października 2016 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Szukałam pomocy prawnej i znalazłam, właśnie tu….z czego jestem niezmiernie wdzięczna. Dzięki profesjonalnej obsłudze oraz udzieleniu odpowiedzi na pozew, moja sprawa została umorzona 🙂 Jestem na prawdę mile zaskoczona tokiem sprawy. Sposób komunikacji oraz podejście Panów Prawników do problemu jest godny polecenia!!! Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc 🙂

Wiola

4 października 2016 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Jak dobrze , że są jeszcze tak życzliwi ludziom prawnicy jak Wy Panowie. Nie wiem czy ktoś inny zająłby się moim problemem tak bezinteresownie.Nie spotkałam jeszcze takich prawników ,którzy tak szybko reagują i pomagają w biedzie starym ludziom. Dobrze , że trafiłam na Was bo potraktowaliście mnie uczciwie i nie musiałam się martwić ,że ktoś znowu mnie oszuka.Dziękuję raz jeszcze i wszystkiego dobrego życzę Panom.

Jadwiga

28 września 2016 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Dzięki AW wygrana w sądzie z firmą windykacyjną. Szybko, skutecznie, w pełni profesjonalnie. Panowie odpowiadają szybko i fachowo na pytania przesłane mailem. Odpowiedź na pozew miażdżąca. Chłopaki wiedzą co robią. Polecam.

Margaret

26 września 2016 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Ja trafilam do antywindyk.pl z polecenia i nie żałuję. Moja współpraca rozpoczęła się parę miesięcy temu i jeszcze się nie zakończyła ale są już pierwsze sukcesy m.in. zawieszenie egzekucji na czas postępowania, będę mogła w końcu dostać normalne wynagrodzenie☺ Miałam bardzo ciężka sytuację dług z kosztami to około 400 tys zł i bezwzgledny bank ktiry nie chcial sie dogadac, ale na szczęście trafilam w bardzo dobre ręce. Pełny profesjonalizm i odpowiedzi na każde wątpliwości i pytania. Dziękuję że jesteście☺☺☺☺Polecam z czystym sumieniem☺

Marita Rączka

15 września 2016 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Sprawa jeszcze jest co prawda w toku jednak juz bank oddaje to zabral – jak sie okazalo – bezpodstawnie ! Gdyby nie antywindyk to dalej siedzialbym sobie ciocho i placil i placil i placil…. Panowie – Naprawde swietna robota – przywracacie nadzieje w ludzi !

Artur

19 września 2016 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Dopiero rozpoczęłam współpracę, nie wiem jak się zakończą moje sprawy ale już jestem wdzięczna z całego serca za przywrócenie nadziei i światełko w ciemnym tunelu. Psychicznie jest o niebo lepiej bo naprawdę nie chciało mi się żyć. Nie tylko że pomagacie takim zapętlonym w długach osobnikom jak ja ale jeszcze zapewniacie psychoterapię 🙂 – przywracacie chęć do witania kolejnego dnia i przekonanie że długi to nie koniec świata. Pełen profesjonalizm, natychmiastowe odpowiedzi na pytania i rzetelne podejście do sprawy. Bardzo bardzo dziękuję.

Iwona

22 sierpnia 2016 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

dziękuje za pozytywne załatwienie, sprawy długu, sam byłbym bez szans, dzięki Antywindyk wygrałem z padlinożernym ptaszyskiem . Z czystym sercem polecam państwa usługi każdemu mającemu podobne problemy.

Sławomir Forysiak

27 czerwca 2016 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Przepraszam że tak napiszę.
Ludzie Ludziska antywindyk to nie naciągacze,ludzie kturzy naprawdę pomagają.W miarę możliwości szybko odpowiadają na zadane pytania,doradzą co zrobić.Potrafią nawet odpowiedzieć na maile o 22;00

Piotr Jachimowicz

8 czerwca 2016 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Z nieba Panowie spadliście, takich ludzi jak Wy jest mało na świecie, można powiedzieć że prawie ich nie ma.
Ludzie powinni brać z Was przykład, iść Waszym śladem i tak jak Wy walczyć z tymi oszustami i naciągaczami, stawić im czoła i przestać się bać.
Jestem w dość nieciekawej sytuacji, mam nadzieję że mi pomogą, chociaż już troszkę mi podpowiedzieli i skierowali co robić.
Naprawdę wielki podziw i szacunek dla tych panów.
Pozdrawiam serdecznie i życzę dalszych sukcesów w walce z nieuczciwością.

Łukasz

2 czerwca 2016 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Nie ma takich słów wdzięczności, jakimi mógłbym podziekować Panom za pomoc w walce z Profi Credit. Tak mistrzowsko utrzeć w Sądzie nosa jednej z najwiekszych, złodziejskich firm, trzeba być naprawdę profesjonalistami. Będąc w spirali zadłuzenia, człowiek nie mysli juz racjonalnie. Dzięki Wam, Waszym artykułom, staję sie coraz bardziej uswiadomiony, odważniejszy i gotowy do walki. Dziękuję, że jesteście.

Tomasz Zakrzewski

2 czerwca 2016 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Panowie jesteście wspaniali za to co zrobiliście dla mnie i moich problemów z Casus.
Wielkie podziękowania za profesjonalizm w trafności porad i decyzji.
Jesteście Panowie chyba jedynymi osobami w naszym kraju, którzy odważyli się skutecznie
bronić osób najczęściej nieświadomie wciągniętych w “sidła krwiopijców”, oraz “systemy”.
Polecam was i będę polecał wszystkim potrzebującym takiej pomocy.

Henryk Lisek

21 maja 2016 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Świetny kontakt, wszystko szczegółowo opisane i wyjaśnione, dopracowany każdy szczegół. Pan Piotr to anioł - pomógł mi wyjść z ogromnego zadłużenia, którego niegdy nie udałoby mi się spłacić, a co się okazało na końcu sprawy ze płaciłam niesłusznie. Dzięki Panu odzyskałam chęć do życia i spokój którego od dawna mi brakowało. Polecam z całego serca. Pozdrawiam

Anna

Kwiecień 2016 - źródło: komentarz na stronie Trójmiasto.pl

Witam wszytskich czytajacych tą strone na własnej skórze przekonałem się jak można upasc z dnia na dzien na dno z powodu kredytów i chociaż pisałem do Banków wyjasnienie mojej sytłacji ze prace straciłem że mam trudną sytłację w domu i prosiłem o pomoc o rozłożenie na dłuszy okres o czasowe zawieszenie moich kredytów dostałem tylko po nosie i stek bzdur na papierze wiem i zdaje sobie sprawe że długi trzeba spłacac i ja tak chciałem nigdy nie zrozumiem dlaczego gdy Klient sam zwraca się o pomoc wolą nasłac komornika i dołżyć mu z grubej rury myśli miałem różne setki nocy nie przespanych żal w sercu patrząc na dziecko aż pewnego dnia nawiazałem kontakt z AntyWindyk i w chwili obecnej Panowie analizują moją sytłację i pomagają w walce z tymi olbrzymami już sam kontakt dal mi światełko w tunelu i nadzieje że nie jestem sam w tej walce jak potoczą sie dalej moje losy czas pokaże na pewno napisze ale już mogę PODZIĘKOWAĆ za zajęcie się moimi sprawami bo widac że Panowie są PROFESIONALISTAMI a mi znów wróciła chęć do życia.

😉

28 października 2015 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Zwróciłam się o pomoc do AntyWindyk w sprawie moich długów i otrzymałam rzetelną ,nienaciąganą poradę. Samo przejrzenie dokumentów ,które w/w wysłałam skanem musiało być wyzwaniem. Jak próbowałam się zwrócić do bezpłatnej pomocy adwokackiej ,zostałam oddalona ,aż do poukładania dokumentów (jak miałam to zrobić ,gdzie zazwyczaj nawet nie jestem pewna ,które z których się wywodzą) Ważne jest to ,że od razu dostałam jasną odpowiedź ,że nic z tego nie będzie ,bo sprawa przedawniona , a druga nie do odkręcenia.

Danuta Ossolińska

21 października 2015 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

Niezwykła skuteczność działań pozwoliła mi normalnie żyć. Likwidacja długu i wygrana w Sądzie to wielki sukces osiągnięty dzięki nim, ale zawdzięczam Panom znacznie więcej. Od momentu kiedy zajęli się moimi sprawami powróciłam do życia i zrozumiałam, że moje kłopoty mogą być przejściowe. Do tej pory czułam się zaszczuta przez Banki i Komorników, którzy mnie tylko straszyli. Panowie pomogli mi zrozumieć, że moje kłopoty to nie koniec świata tylko sprawy do załatwienia, które z ich pomocą się “załatwiają”. Polecam w 200%!!!

Małgorzata

20 października 2015 - źródło: komentarz na stronie AntyWindyk.pl

I think it would be very boring dramatically to have a film where everybody was a lawyer or doctor and had no faults.

Tracy McMillan

December 20, 2016

The doctor sees all the weakness of mankind; the lawyer all the wickedness, the theologian all the stupidity.

James Belushi

December 18, 2016

As a lawyer who has dealt in defamation, I know that someone's reputation has to be lowered in the eyes of right-thinking people.

Edmund Burke

December 2, 2016